Всеки срещу всеки - така изглеждат отношенията на партиите на ръба

...
Всеки срещу всеки - така изглеждат отношенията на партиите на ръба
Коментари Харесай

„Битки“ в сградата на парламента: Кой цели предсрочни избори?

Всеки против всеки - по този начин наподобяват връзките на партиите на ръба на ротацията. Престрелките и обидите продължиха и през днешния ден.

След като през вчерашния ден се стигна до тежки обиди, през днешния ден нещата ескалираха още повече. Спорът сред Делян Пеевски и Христо Иванов се ожесточи.

Споровете се въртят към три съществени тематики:Кой желае да овладее служби и регулатори,Кой желае да провокира предварителни избори,Има ли смисъл от оферти меморандум,Защо ГЕРБ " примъква " Движение за права и свободи към властта на фона на двустранното ръководство?

Според Движение за права и свободи, Христо Иванов цели нови избори, а меморандумът, препоръчан от ПП-ДБ на ГЕРБ, e бил подвеждащ.

„ 9 месеца това държавно управление го има с помощта на Движение за права и свободи “, съобщи още той

„ Като виждам Христо е от най-древната специалност - дребна сладка куртизанка, която лъже, след това си признава, сяда по скутове, излиза афектирана “, сподели ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

„ Господин Пеевски мъчително претърпява, че стоте % надзор, които до момента е привикнал да счита, че му се дължат,вече не могат да продължат по тази метод. Той се пробва да въвлече всички в един непоносим краен скандал “, уточни съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Според него ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи мъчително претърпява, че губи стоте % надзор

От Варна в задочния разговор се включи Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ още веднъж разгласи, че меморандумът е неузрял документ и разтълкува ходовете на Движение за права и свободи и Демократична България.

„ Движение за права и свободи има на следващия ден конгрес – на тях им би трябвало претендент който да брани Движение за права и свободи от всеки и те си играят и си съблюдават своята политика. Колегите от „ Да, България “ желаят да покажат на своите гласоподаватели, че нямат нищо общо с Движение за права и свободи “, добави ръководителят на ГЕРБ.

„ Всички партии са в предизборна акция, активизираме се и ние по структурите “, съобщи той

„ Стига толкоз димки кой ще бъде външен министър и кой не. Въпросът е Комисия за защита на конкуренцията ще работи ли като хората, ще имаме ли Мартин Нотариуса и Пепи Еврото през идващите 5 години. Всичко останало е спектакъл и този спектакъл се счупва понякога “, разяснява съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР